Hoe kan ik zelf mijn site in elkaar zetten met een CMS pakket?

Geplaatst op 17-06-2022

Categorie: Computer en internet

Via een CMS pakket is het mogelijk om zelf uw site in elkaar te zetten, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de techniek. Het CMS pakket is uitgerust met een gebruiksvriendelijke omgeving waarmee de site volledig kan worden aangepast, nadat u als beheerder binnen deze omgeving bent ingelogd.

Een CMS programma waarmee u eenvoudig een website kunt maken, is het CMS programma van Vrolijk Internet Services. Vanuit de beheeromgeving kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen aan uw website. Of het nu gaat om een zakelijke website of niet. Wilt u een website maken voor uw bedrijf dan zijn er verschillende onderdelen die daarvoor eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Zo is het mogelijk om heel eenvoudig een algemeen klantoverzicht te plaatsen op uw site. U hoeft zich niet over het design te bekommeren, want dit wordt geregeld door het door u gekozen thema. De door u ingevoerde klantnamen, omschrijvingen en link naar de websites van klanten worden automatisch door het systeem in de juiste vormgeving gegoten.

Heeft u aanbevelingen van klanten, dan kunt u deze ook heel gemakkelijk op uw site plaatsen in een overzicht. Zulke aanbevelingen worden ook wel testimonials genoemd en daarin kan de klant iets positiefs vertellen over uw bedrijf en uw dienstverlening.

Bij de verschillende pagina’s en onderdelen van uw site kunt u de relevante informatie voor de zoekmachines invoeren. Daarmee helpt u de zoekmachines met het koppelen van de juiste zoekwoorden aan de pagina’s en onderdelen. En kunt u de zoekmachines helpen met het tonen van de juiste beschrijving van pagina’s in de zoekresultaten.

Verder kunt u op een heel gemakkelijke manier formulieren op uw site plaatsen. Met formulieren kunnen bezoekers contact met u opnemen. Per formulier kunt u instellen uit welke velden deze bestaat. Er zal tijdens de installatie reeds een contactformulier worden aangemaakt die u volledig kunt veranderen. Daarnaast zijn de formulieren zo in elkaar gezet dat spamberichten eenvoudig kunnen worden tegengehouden.