Hoe kan ik zelf mijn zakelijke site bouwen?

Geplaatst op 14-06-2022

Categorie: Computer en internet

Een zakelijke site bouwen is niet heel lastig wanneer u daarvoor de juiste tools tot uw beschikking heeft. Zo kunt u uw website zelf maken met behulp van een CMS systeem. Zo een programma stelt u in staat om zonder al te veel kennis van de techniek toch uw eigen site te kunnen maken en te onderhouden vanuit een gebruiksvriendelijke beheeromgeving.

U kunt het CMS programma van Vrolijk Internet Services gebruiken voor het maken en onderhouden van uw zakelijke website. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen die eenvoudig op uw website te plaatsen zijn. Zo kan er op een gebruiksvriendelijke wijze een klantoverzicht worden toegevoegd aan uw site. U hoeft alleen de teksten in te voeren en de software zorgt ervoor dat het in de juiste vormgeving aan de bezoeker wordt getoond.

Er zijn verschillende thema’s die u met het CMS programma kunt gebruiken. Door een thema te selecteren, kiest u de vormgeving van uw website. Binnen de gekozen vormgeving kunt u de kleuren wijzigen van de verschillende onderdelen die getoond worden binnen uw site. Zo krijgt u de volledige controle over de uitstraling van uw zakelijke website.

Na de installatie zal er direct een contactformulier worden toegevoegd aan uw nieuwe site. Wanneer een bezoeker dit formulier invult, ontvangt u een e-mail met de ingevulde gegevens. Wanneer u dat wilt dan kunt u het contactformulier wijzigen. Zo kunt u velden toevoegen, aanpassen en verwijderen. Ook kunt u andere formulieren aanmaken, zoals bijvoorbeeld een formulier waar de bezoeker alleen een telefoonnummer hoeft achter te laten voor een terugbelverzoek.

Zodra u het CMS systeem heeft aangeschaft krijgt u direct toegang tot de pagina waarop u de benodigde bestanden kunt downloaden. Deze bestanden plaatst u op uw hostingpakket. Wanneer u nog geen hosting heeft, dan kan deze ook worden aangeschaft bij Vrolijk Internet Services.